Kliniek voor geassisteerde voortplanting in Donostia | IVF Spain
Persoonlijke aandacht maakt een belangrijk deel uit van onze filosofie

IVF Donostia is een geassisteerde voortplantingskliniek in Donostia die twee medische centra heeft: in Eibar en in Bidasoa. Zowel het medisch centrum Eibar als het medisch centrum Bidasoa bieden een complete service met Gynaecologie en Verloskunde, net als onze begeleiding – gepersonaliseerde aandacht is deel van onze filosofie – met betrekking tot vruchtbaarheid.

IVF-Spain

Natuurlijke cyclus

IVF-Spain

In-vitro fertilisatie

IVF-Spain

ROPA-methode

IVF-Spain

Behoud van vruchtbaarheid

IVF-Spain

Eiceldonatie behandeling

IVF-Spain

Kunstmatige inseminatie

Een comfortabele omgeving en persoonlijke begeleiding

Een van de pijlers van onze filosofie in onze kliniek in Donostia is de gepersonaliseerde aandacht en het begeleiden van onze patiënten: we willen dat onze patiënten zich op hun gemak voelen. We zorgen er dan ook voor dat ze begeleid worden door een assistent die hun eigen taal spreekt.

Onze geassisteerde voortplantingskliniek in Donostia beschikt over alle elementen die het een intieme en comfortabele plek maken, een plek waar patiënten zich op hun gemak voelen en de intimiteit hebben die nodig is voor een vruchtbaarheidsbehandeling.

De beste technologie, een van de pilaren van de geassisteerde vruchtbaarheidskliniek in Donostia

Als geassisteerde voortplantingskliniek, beschikt IVF Donostia over de technologie van de beste kwaliteit in onze laboratoria, waar de meest geavanceerde technieken gebruikt worden voor geassisteerde voortplanting.

Onze vruchtbaarheidskliniek in Donostia is een van de 15 klinieken ter wereld die het Micromanipulatie Integra 3 heeft, wat het voordeel heeft dat de efficiëntie van onze behandelingen omhoog gaat, en er dus betere resultaten behaald worden.

Specialisten met veel ervaring in het vak van geassisteerde voortplanting

Het medisch team van onze geassisteerde vruchtbaarheidskliniek in Donostia bestaat uit ervaren specialisten op gebied van geassisteerde voortplanting, die hun ervaring combineren met een persoonlijke aanpak, de grootste professionaliteit en een empathische aanpak.

Ons team
Dra. Elisa Pérez Larrea
CoDirectrice
Dra. Estefanía Rodríguez Ferradas
CoDirectrice en Onderzoeksverantwoordelijke
Dr. Mikel Gorostidi Pulgar
Gynaecoloog
María Velasco Álvarez
CoDirectrice van het Laboratorium
Rebeca Fernández
CoDirectrice van het Laboratorium
Ainhoa Gómez Gómez-Acebo
Directrice Administratie en Patiëntenzorg
Praten met een
patiëntenassistent(e)