Kliniek voor geassisteerde voortplanting in Alicante | IVF Spain
Een expert zijn in gecompliceerde gevallen heeft ons op de kaart gezet.

IVF-Spain is een kliniek voor geassisteerde voortplanting in Alicante, gelegen op een unieke locatie: het strand van San Juan. Het elegante en moderne gebouw van IVF-Spain past perfect in deze omgeving. Iedere dag staat het medisch team voor verschillende families klaar, om advies te geven over het gemeenschappelijke doel: het op de wereld zetten van een gezonde baby.

IVF-Spain

Natuurlijke cyclus

IVF-Spain

In-vitro fertilisatie

IVF-Spain

ROPA-methode

IVF-Spain

Behoud van vruchtbaarheid

IVF-Spain

Eiceldonatie behandeling

IVF-Spain

Kunstmatige inseminatie

Een plek aangepast aan het gemak en de intimiteit die u nodig heeft

We weten bij IVF-Spain het belang van dit moment en van het vertrouwen dat u in ons plaatst. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat de kliniek harmonie, kalmte en intimiteit uitstraalt. Dit is precies wat er nodig is om een vruchtbaarheidsbehandeling te kunnen starten.

Ook zorgen we ervoor dat de taxi-service voor u klaar staat. Er zijn er meerdere hotels en restaurants in de omgeving van de kliniek. We willen uw verblijf in Alicante zo aangenaam mogelijk maken. De kliniek is gelegen in een residentiële zone, maar heeft tegelijkertijd een goede verbinding met het stadscentrum van Alicante.

De laatste technologie voor het bereiken van een bepaald doel

Als kliniek voor geassisteerde voortplanting, maakt IVF-Spain in Alicante gebruik van de meest geavanceerde technieken. Er zijn drie laboratoriums en twee ruimtes voor terugplaatsing en minimale chirurgische ingrepen.

Deze geavanceerde technieken worden gebruikt door ons medisch team en door de embryologen, van zowel nationale als internationale prestige. Het hele team heeft een gezamenlijke wens: ervoor zorgen dat er een gezonde baby geboren wordt.

Ook de sanitaire voorzieningen in de gehele kliniek voldoen aan de kwaliteitstandaarden die de Spaanse autoriteiten hebben opgesteld. Ook wordt er voldoen aan de kwaliteitsnorm ISO en certificaten zoals SGS en Applus.

Het medisch team van internationale prestige

Het medisch team van onze kliniek voor geassisteerde voortplanting in Alicante bestaat uit internationaal erkende specialisten op hun gebied. We zorgen er op die manier voor dat de patiënt een persoonlijke behandeling krijgt, allemaal in hun moedertaal. Het doel is om onze patiënten op hun gemak te laten voelen en om ze tijdens dit proces zo goed mogelijk te begeleiden.

Ons team
Dr. Jon Aizpurua
Voorzitter van de IVF-Spain Groep
Dr. Natalia Szlarb
Medisch directrice - Gynaecologe
Dr. Sergio Rogel
Gynaecoloog
Dr. Alicia Álvarez
Gynaecologe
Dr. Isabel Herrera
Vruchtbaarheidsspecialiste
Dr. Oliver Pack
Vruchtbaarheidsspecialiste
Team van embryologen
Leonor Ortega
Laboratorium directrice
Belén Ramos
Senior Embryologe
Llanos Medrano
Senior Embryologe
Aránzazu Bosch
Senior Embryologe
Laura Van Os
Embryologe
Yolanda Galiana
Embryologe
Patricia Muñoz
Embryologe
Ana García
Embryologe
Javier Ballester
Embryoloog
Ismael Vilella
Embryoloog
Praten met een
patiëntenassistent(e)