IVF-Spain sluit zich aan bij Salesforce en komt dichter bij patiënten te staan met het wereldwijd leidende CRM-platform | IVF Spain
News

IVF-Spain sluit zich aan bij Salesforce en komt dichter bij patiënten te staan met het wereldwijd leidende CRM-platform

10 JUN, 2019

Onze patiënten zijn de belangrijkste factor in deze toepassing. Ze hebben baat bij een verbeterde patiëntenervaring en een verbeterde omgeving voor gegevensbescherming.

Onze stijgende groei, te danken aan de specialisatie in complexe gevallen en de constante aanpassingen, heeft geleid tot een behoorlijke groei in het aantal patiënten, zowel nationaal als internationaal. Om trouw te blijven aan onze filosofie om de patiënt centraal te stellen en de beste geneeskunde op maat aan te bieden, besloten we dat het tijd was voor een complete, digitale transformatie.

Het toepassen van Salesforce, het wereldwijd leidende CRM-platform (Customer Relationship Management), laat ons alle gegevens groeperen. Op die manier kunnen we de hele Patient Journey van de patiënten correct traceren: vanaf het eerste contactmoment met de kliniek, tot de geboorte van de baby. Op die manier is de communicatie efficiënter en wordt de patiëntenervaring verbeterd.

Het hebben van een mobiel platform voor interne communicatie en beheer, dat vanaf iedere locatie toegankelijk is, zorgt ervoor dat handmatige processen overbodig worden. Bovendien bevordert het de centralisatie van informatie en garandeert het effectieve communicatie in een veilige omgeving.

Intern stelt Salesforce ons in staat om de communicatie tussen afdelingen efficiënter te maken, om zo samen te werken en om de informatie op chronologische wijze te organiseren.

De verbetering van het CRM-platform, dat aangepast en gepersonaliseerd is en rekening houdt met de protocollen van de kliniek, neemt toe wanneer processen gestandardiseerd kunnen worden en op school toegepast kunnen worden in andere centra, zoals bijvoorbeeld IVF Donostia. Op die manier kunnen we iedere patiënt persoonlijk helpen op basis van haar medische of geografische wensen.

Het gebruik van Salesforce betekent bovendien een stap vooruit in ons begrip van goed datamanagement, omdat we met effectieve dataverzameling een uitgebreidere analyse kunnen uitvoeren die ons zal helpen bij het nemen van toekomstige beslissingen.

Talk to
Patient Care