IVF-Spain opent haar deuren voor de 5e editie van de Master in Menselijke Vruchtbaarheid | IVF Spain
News

IVF-Spain opent haar deuren voor de 5e editie van de Master in Menselijke Vruchtbaarheid

23 OCT, 2019

De experts van IVF-Spain zullen tijdens het academiejaar 2019/2020 de volgende generatie embryologen opleiden, die de Master in Menselijke Vruchtbaarheid volgen aan de Universiteit van Alicante.

Afgelopen 15 oktober vond de inhuldiging plaats van de vijfde editie van de Master in Menselijke Vruchtbaarheid aan de Universiteit van Alicante (UA), dat zal worden onderwezen in faciliteiten van IVF-Spain. Het gaat om een postacademische studie die wordt georganiseerd door de afdeling Biotechnologie van de UA, in samenwerking met het Universitaire Ziekenhuis en Polytechniek La Fe in Valencia, en de Leerstoel Menselijke Vruchtbaarheid.

De Master is gericht op afgestudeerden in studierichtingen als Biologie, Biotechniek, Geneeskunde en dergelijke die de technische opleiding willen afronden, wat hen toelaat om zich te specialiseren op het gebied van Biologie van Menselijke Voortplanting.

De Leerstoel Menselijke Vruchtbaarheid werd vijf jaar geleden opgericht in samenwerking met de Universiteit van Alicante en onze kliniek voor geassisteerde vruchtbaarheid, IVF-Spain. Dankzij deze samenwerking bieden we de mogelijkheid aan toekomstige professionals om hun kennis te verbreden en te verdiepen. Dit wordt gedaan samen met de laboratoriumdirectie en heel het team van specialisten in geassisteerde voortplanting. Dit alles in een van de toonaangevende klinieken op internationaal gebied, die beschikt over de meest geavanceerde technieken en de meest moderne faciliteiten op de markt.

Bij IVF-Spain weten we dat het opleiden van toekomstige generaties essentieel is. We verspreiden en delen graag deze kennis van de wetenschap. Het voorbereiden van de beste embryologen is een fundamenteel onderdeel van geassisteerde voortplanting.  

Gespecialiseerde onderwerpen die deel uitmaken van de Master in Menselijke Vruchtbaarheid aan de Universiteit van Alicante:

Geassisteerde voortplantingstechnieken, ARANZUZA BOSCH (Senior Embryologe)

Reproductieve Fysiologie en ovariële stimulatie, SERGIO ROGEL (Gynaecoloog)

Het laboratorium voor basis- en geavanceerde Andrologie, JAVIER LUNA EN ISMAEL VILELLA (Embryologen)

Het voorbereiden van het laboratorium voor Embryologie, BELÉN RAMOS (Senior Embryologe)

Het beheren van de gametenbank, LEONOR ORTEGA (Directrice van het Laboratorium)

Wetgeving in de technieken voor geassisteerde voortplanting, ROSA PARRADO (Advocate)

Complicaties in technieken voor geassisteerde voortplanting, SERGIO ROGEL (Gynaecoloog)

Talk to
Patient Care