IVF-Spain en ProcreaTec fuseren en consolideren als een van de grootste geassisteerde voortplantingsgroepen in Spanje, IVF Life | IVF Spain
News

IVF-Spain en ProcreaTec fuseren en consolideren als een van de grootste geassisteerde voortplantingsgroepen in Spanje, IVF Life

12 JUL, 2019

Een persoonlijke benadering van patiënten en geneeskunde op het hoogste niveau zijn tastbare resultaten van deze fusie

De IVF Life groep heeft de fusie aangekondigd van de Voortplantingsklinieken IVF-Spain en ProcreaTec. Met deze alliantie heeft IVF Life zich gepresenteerd als een van de meest prestigieuze Spaanse groepen op dit gebied. De specialisatie en de know how van Voortplantingsgeneeskunde en Genetica wordt versterkt.

IVF Life, met klinieken in Alicante, San Sebastian en nu ook in Madrid, is een van de grootste geassisteerde voortplantingsgroepen in Spanje en met de aanstaande opening van een nieuwe kliniek in Duitsland, een van de meest veelbelovende in Europa.

Deze gebeurtenis is een van de meeste recente en belangrijke fusies en overnames in de Geassisteerde Voortplantingssector. Dr. Jon Aizpurua, President van de IVF Life Groep, heeft uitgelegd dat “de fusie van deze twee zeer prestigieuze klinieken voortkomt uit een gedeelde visie om ons model van de persoonlijke benadering van patiënten, geneeskunde op het hoogste niveau en onze internationale oriëntatie uit te bereiden. Dit stelt ons in staat om onze aanwezigheid in nieuwe markten te vergroten.”

Met meer dan 10 jaar ervaring in de sector, zullen IVF-Spain en ProcreaTec hun wetenschappelijke en gezondheidsinfrastructuur uitbreiden, waarbij onderzoek en innovatie een nog belangrijkere rol gaan spelen. Dit gaat gepaard met een toekomst van professionele ontwikkeling voor alle werknemers.

In deze nieuwe groeifase, blijft gepersonaliseerde zorg een fundamentele waarde voor de dagelijkse activiteiten van de groep. Dankzij de steun van alle professionals die deel uitmaken van deze nieuwe wereldwijde entiteit, blijven we kwaliteitsvolle hulp ontwikkelen en de hoogste succespercentages behalen.

Talk to
Patient Care