IVF-Spain beoordeeld als Beste Kliniek 2019 voor patiëntenbegeleiding | IVF Spain
News

IVF-Spain beoordeeld als Beste Kliniek 2019 voor patiëntenbegeleiding

18 APR, 2019

Egg Donation Friends heeft de hoofdpilaren van het werk van IVF-Spain uitgelicht, zoals de communicatie in de moedertaal van de patiënt, de intimiteit en de persoonlijke begeleiding tijdens het hele proces

Als er iets is wat we willen vermijden in de geneeskunde, is het een onpersoonlijke, afstandelijke houding tegenover de patiënt. Vanaf het begin, wat al tien jaar geleden is, weten we bij IVF-Spain dat een deel van ons succes te danken is aan het toepassen van geneeskunde die de patiënt centraal stelt tijdens het hele proces.

Naast het bieden van geneeskunde op het hoogste niveau en constant onderzoek dat op iedere vruchtbaarheidsbehandeling wordt toegepast, wijden we bij IVF-Spain een groot deel van onze tijd aan het implementeren van geneeskunde waarbij de patiënt met vruchtbaarheidsproblemen centraal staat.

Zo heeft na veel toewijding van IVF-Spain, Egg Donation Friends de kliniek beoordeeld als “Beste Kliniek 2019” in de volgende categorieën:

  • Patiëntenzorg & Communicatie.
  • Intimiteit & Zorg.

Dankzij de constante communicatie met patiënten tijdens de hele behandeling, zijn we er in geslaagd om het geografische verschil kleiner te maken. Patiënten voelen vaak onzekerheid rondom het starten van een vruchtbaarheidsbehandeling in het buitenland. Vanaf het eerste contact zien ze hoe goede communicatie in hun moedertaal (link equipo) en een warme behandelwijze het medisch proces een stuk aangenamer maken.

Naast het zichtbare gedeelte van ons werk, de empathie en nabijheid, is er ook een grote wetenschappelijke toewijding die ons zwangerschapspercentages laat behalen die uitstijgen boven het gemiddelde. De technologie waar ons team van embryologen in het laboratorium over beschikt, zoals het time-lapse systeem, laat ons het beste embryo selecteren dat de grootste kans op zwangerschap geeft. Daarnaast hebben we veiligheidsmechanismen die ons de monsters laat identificeren, wat bijdraagt aan de hoge succespercentages die door afhankelijke instanties zijn gecertificeerd zoals ISO9001: 2015 en UNE179009: 2013. Dit bewijst dat de hoge kwaliteitsstandaarden van IVF-Spain de realiteit zijn.

De vruchtbaarheidskliniek is ontworpen om de ervaring van de patiënt zo aangenaam mogelijk te maken. In de privacy van de wachtruimtes nemen veel van onze patiënten ontzettend belangrijke beslissingen en laten ze hun wens om een familie te vormen, in vervulling gaan.

Beide prijzen laten zien dat we voortgang maken in onze poging om het proces menselijker te maken, omdat we altijd in gedachten moeten houden waar ons werk uiteindelijk allemaal om draait: het creëren van een nieuw leven.

Talk to
Patient Care