Patiëntenbijeenkomst in België | IVF Spain
Events

Patiëntenbijeenkomst in België

We reizen naar Antwerpen om persoonlijk uw vragen te beantwoorden

Omwille van de enorme vraag naar informatie de laatste maanden, verplaatst ons team zich naar de stad Antwerpen om uit eerste hand informatie aan te bieden aan iedereen die een behandeling in IVF-Spain overweegt.

Onze medisch directrice Dr. Natalia Szlarb zal dus op 22 februari samen met het Nederlandstalige team voor patiëntbegeleiding in Antwerpen zijn om u gedetailleerde informatie aan te bieden over de verschillende behandelingsmogelijkheden van onze kliniek en om geval per geval de beste voortplantingsoplossingen te evalueren.

We bieden de mogelijkheid om een helemaal gratis private consult met Dr. Szlarb aan te vragen, zodat u een eerste beoordeling en een mogelijk behandelingsplan kunt krijgen. Dit is ongetwijfeld de allerbeste manier om uit eerste hand informatie te krijgen zonder naar Spanje te hoeven reizen in deze initiële raadplegingsfase.

___________________________________________________________________________

¡! Het agenda agenda van ons patiëntenbijeenkomst in Antwerpen is vol. Als u  informatie over onze volgende evenementen wilt ontvangen, vult dan het formulier in en zo nemen we contact met u op als we meer nieuws hebben.

Date: 22 FEB, 2020
Time: 10:00H
Place: Provinciale Steenweg 19, 2620 Hemiksem, België
Talk to
Patient Care