IVF-Spain komt naar Utrecht voor een patiëntenbijeenkomst | IVF Spain
Events

IVF-Spain komt naar Utrecht voor een patiëntenbijeenkomst

Op 21 en 22 september 2019 zal het team van IVF-Spain voor het eerst aanwezig zijn in Utrecht, voor weer een patiëntenbijeenkomst. Op deze centrale locatie in het midden van het land, zullen we patiënten informeren over wat een vruchtbaarheidsbehandeling in het buitenland precies inhoudt.

Op 21 en 22 september aanstaande zal het team van IVF-Spain nogmaals afreizen naar Nederland voor een patiëntenbijeenkomst. We hebben eerder dit jaar al bijeenkomsten georganiseerd in Amsterdam en Rotterdam, wat een groot succes was. Dit keer zullen we naar Utrecht komen, naar het Court Hotel in het centrum van de stad. De Nederlandse vruchtbaarheidsspecialisten zullen aanwezig zijn om uitgebreide informatie te geven over geassisteerde voortplanting. Ook zult u een mini-consultatie kunnen boeken.

Medisch Directrice en Gynaecologe bij IVF-Spain, Dr. Natalia Szlarb zal al haar kennis over geassisteerde vruchtbaarheid delen tijdens dit weekend. Ook internationaal patiëntenassistenten Ellis Ofenhammer en Sabine van Dinther zullen aanwezig zijn om patiënten te kunnen helpen met al hun vragen rondom het proces van een vruchtbaarheidsbehandeling in het buitenland.

Dankzij de zeer geavanceerde technieken die worden gebruikt bij IVF-Spain, zijn er meer mogelijkheden op gebied van vruchtbaarheidsbehandelingen dan in andere Europese landen. Donatie van eicellen en sperma is volledig anoniem en er is geen wachtlijst. De Spaanse wetgeving vereist dat de fenotypes van de donor en de ontvanger overeen moeten komen. We zorgen er echter ook nog voor dat de donoren uitgebreid getest worden op bijvoorbeeld psychische stoornissen en genetische afwijkingen. Ook op gebied van IVF is er een hoop meer mogelijk dankzij de nieuwe technologieën die worden gebruikt.

Voor IVF-Spain is het ontzettend belangrijk om patiënten op een persoonlijke en empathische manier te begeleiden. We geloven dat dit fundamenteel is voor een vruchtbaarheidsbehandeling. Dit is dan ook de reden dat we kennis maken met potentiële patiënten in Nederland, zodat de eerste stap dichter bij huis gezet kan worden.  

Maak gebruik van deze geweldige kans om kennis te maken met IVF-Spain en met onze internationale vruchtbaarheidsexperts. We zouden u graag willen helpen.

  • Plaats – Court Hotel Utrecht
  • Data – 21 en 22 september 2019
  • Presentatie – 21 september 11:00 – 12:00
  • Beschikbare afspraken – Zaterdag van 09:00 – 18:00, Zondag van 09:00 – 13:00

Date: 21 SEP, 2019
Time: 09:00H
Place: Court Hotel Utrecht
Talk to
Patient Care